Beleef een waanzinnig avontuur bij ‘Klimbos Avontuurlijk Paasloo’ in Overijssel, net buiten Oldemarkt!

Beleef een waanzinnig avontuur in de natuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo! Een ideaal uitje voor het hele gezin! Dit splinternieuwe klimbos heeft in 2016 haar deuren geopend. Het Klimbos ligt middenin van het Krolsbergerbos, op steenworp afstand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden en Oldemarkt.

De vier parcoursen lopen op in hoogte en in moeilijkheidsgraad en is hierdoor uitermate geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren klimmer.

Het klimbos beschikt over vier verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog! Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen, waarbij je verschillende hindernissen moet trotseren.
En dit is vaak moeilijker dan het lijkt… Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen en papagaaienbalken tot aan kabelbaan waaraan je 131 meter verder roetsjt. Alles wordt uit de kast gehaald om je tot het uiterste te drijven en je sportieve kant echt te leren kennen! Durf jij de uitdaging aan?

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Alle onderdelen van het klimbos zijn ERCA gecertificieerd (European Ropes Course Association), welke een hoge kwaliteit en veiligheid bieden tijdens jouw deelname aan het Klimbos.

Het bos bij Paasloo waarin het Klimbos zich bevindt is vrij toegankelijk. Wanneer je liever veilig bij de grond blijft kun je lekker wandelen door het bos, de klimmers aanmoedigen.

Openingstijden: Vanaf 30 maart t/m 4 november:
Maandag:       10.00 – 19.00 uur
Dinsdag:         op reservering
Woensdag:     12.00 – 19.00 uur
Donderdag:    op reservering
Vrijdag:           14.00 – 19.00 uur
Zaterdag:        10.00 – 19.00 uur
Zondag:          10.00 – 19.00 uur

In vakanties zijn wij dagelijks geopend van 10.00 – 19.00 uur
LET OP! LAATSTE STARTTIJD IS OM 17.00 UUR.
Buiten openingstijden kunnen wij speciaal voor u open, neem hiervoor contact op via info@klimbos-overijssel.nl

Contactgegevens
Klimbos Avontuurlijk Paasloo
Paasloërweg 14A
8378 JB Paasloo
tel: 0622 274 885
E-mail: info@klimbos-overijssel.nl
Website: https://klimbos-overijssel.nl/
Toon op de kaart

Menu