Ervaar een workshop natuurfotografie in het Nationaal Park Weerribben-Wieden onder begeleiding van een professionele fotograaf en kenner van het gebied!

Philip Friskorn, een fotograaf met een passie voor vogels en ambassadeur van het Nationaal Park Weerribben-Wieden.

In het vroege voorjaar van 1996 vestigde Philip Friskorn, opgegroeid in Zwolle, zich met zijn vrouw Louette in Oldemarkt, een dorp wat hij kende door zijn neef kapper Anton Gerritsen. Vanaf dat moment mocht hij De Weerribben zijn achtertuin noemen.

Reeds in 2003 verscheen het eerste boek met de titel ‘Kop van Overijssel, verrassend natuurlijk’ gevolgd door ‘Witte Weerribben’ en ‘Het land van de Grote vuurvlinder’ in 2017.

Behalve de boeken ‘uit de pen en camera van Philip’ worden de foto’s ook wereldwijd gebruikt voor uiteenlopende doeleinden in tijdschriften, op websites, etc. De natuur is veelal het belangrijkst, maar ook toerisme, recreatie en milieu spelen een belangrijke rol in de fotografie.

Tijdens lezingen over natuur en cultuur worden wereldwijd gebieden belicht met steeds weer die link naar het Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Natuurworkshops
Voor natuurworkshops kunt u terecht bij Philip in Oldemarkt. Deze workshops bestaan uit twee avonden en een zaterdagmorgen. Na een inleiding in de natuurfotografie op de eerste vrijdagavond gaan de zaterdag van 08.30-12.30 het veld in, dat kan in de zomer het Nationaal Park Weerribben-Wieden zijn en in de herfst op de Woldberg. Op de vrijdagavond daarna gaan we de gemaakte beelden bespreken. De workshop is voor iedereen interessant.

Indien u interesse heeft in een workshop, kunt u een e-mail sturen aan Philip Friskorn via onderstaande adresgegevens:

Contactgegevens Philip Friskorn, Natuurfotograaf
http://www.skylark.nl
info@skylark.nl

Zie de volgende impressie foto’s gemaakt door Philip Friskorn in Nationaal Park Weerribben-Wieden, alle rechten voorbehouden:

Menu