In Oldemarkt kunt lekker eten, een drankje drinken of gewoon ontspannen genieten op een terras.

Aan de Hoofdstraat 2 vindt u in een historisch pand Restaurant – Café Het Hof van Holland. U kunt hier heerlijk culinair genieten, zowel op het verwarmde terras buiten als gezellig binnen.

Aan de rand van Oldemarkt is Pannenkoekrestaurant Mooi Oldemarkt, met een fantastische avontuurlijke kinderspeeltuin met spannende speeltoestellen en skelters. Ideaal voor het gezin met kinderen!

Restaurant ’t Binnenhof is gelegen in Paasloo, een klein dorp grenzend aan Oldemarkt. Het ligt aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt. Het is een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

Voor de makkelijke afhaalmaaltijd kunt u terecht bij twee snackbars: Foodmaster Het Hof en Cafetaria / Lunchroom Kamphuis. Bij Cafetaria Kamphuis kunt naast alle snacks ook terecht voor heerlijke verse Chinese maaltijden.

Voor een praatje en een drankje is onze buurtkroeg Café Sillehem bij de Markt in Oldemarkt een echte aanrader.

Hieronder treft u een overzicht aan van alle eet- en drinkgelegenheden in en om Oldemarkt:

Bij Restaurant Het Hof van Holland kunt u genieten van vers gemalen koffie, huisgemaakte appeltaart, een heerlijke lunch, een zonnig terras, een puik diner, koude (speciaal) bieren, bitterballen, een goed glas wijn, gastvrijheid en natuurlijk hebben wij fiets- en wandelroutes voor u beschikbaar.

Openingstijden: Dagelijks van 10.00 – 21.00, dinsdag gesloten.

Contactgegevens
Restaurant ‘Het Hof van Holland‘

Hoofdstraat 2
8375 AP Oldemarkt
Tel: 0561 452 850
E-mail: info@restauranthethof.nl
Website: http://restauranthethof.nl/
Toon op de kaart

Het restaurant van Mooi Oldemarkt is geschikt voor feestjes, familiedagen, lekker uit eten met z’n tweeën of een gezellige middag met de kinderen. Specialiteit zijn de pannenkoeken die naar keuze zelf kunnen worden belegd. De fantastische speeltuin met diverse speeltoestellen en skelters is gratis te gebruiken voor gasten.

Contactgegevens
Mooi Oldemarkt

Kruisstraat 88
8375 BH Oldemarkt
Tel: 0521 513 736
E-mail: info@mooioldemarkt.nl
Website: http://www.mooioldemarkt.nl
Toon op de kaart

Bij Foodmaster Het Hof van Holland geniet je van een lekkere snelle hap zoals frites en snacks om gelijk van te genieten of om mee te nemen naar huis.

De plek waar de frituur centraal staat.

Contactgegevens
Cafetaria Foodmaster ‘Het Hof van Holland

Hoofdstraat 2
8375 AP Oldemarkt
Tel: 0561 452 850
E-mail: info@restauranthethof.nl
Website: http://restauranthethof.nl/
Toon op de kaart

Bij Kamphuis Cafetaria en Lunchroom aan de hoofstraat kunt u heerlijke Chinese gerechten afhalen. Ook is er een volwaardige Snackbar-kaart. Ideaal voor het gezin dat zowel friet als Chinees wil komen afhalen. Ook worden er diverse lunch gerechten vers bereid. Zie voor een compleet overzicht op de website van Kamphuis.

Contactgegevens
Cafetaria Kamphuis, Lunchroom en Chinese Afhaalmenu’s
Hoofdstraat 3
8375 AK Oldemarkt
Tel. 0561 452 165
Chinese afhaal tel: 0561 450 688
Website: www.cafetaria-kamphuis.nl
Toon op de kaart

Contactgegevens
Café Sillehem
Hoofdstraat 110
8375 AT Oldemarkt
Tel. 0561 451 451
Toon op de kaart

Restaurant ’t Binnenhof is gevestigd in een voormalige boerenhofstede, landelijk gelegen en samen met de ervaren keukencrew wordt er 365 dagen per jaar een lekker ontbijt, lunch of a la carte diner geserveerd. Het meest kindvriendelijke restaurant van de omgeving. Terwijl u rustig dineert, kunnen de kinderen zich naar hartenlust vermaken in het zwembad, speeltuin of speelzolder.

Contactgegevens
Restaurant ’t Binnenhof
8378 JJ Paasloo (Overijssel)
Tel. 0561 452 992
E-mail: info@binnenhofpaasloo.nl
Website: https://binnenhofpaasloo.nl/
Toon op de kaart

Wist u dat onze Waterbuffelfarm tevens Rustpunt is?
Wanneer u lekker een rondje door de Weerribben fietst of wandelt en even wilt uitrusten, zijn wij de perfecte locatie om even op adem te komen. Doe dit op ons zonnige terras onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Contactgegevens
Rustpunt De Waterbuffelfarm
Ossenzijlerweg 5
8375 EA Oldemarkt
Tel. 0630 353 018
Website: http://www.waterbuffelfarm.nl/rustpunt/
Toon op de kaart

Het restaurant van Camping De Eikenhof is dagelijks voor iedereen geopend van 16:00 uur tot 19:30 uur en zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur in de periode van 1 april tot 2 september. Vanaf 2 september tot 1 oktober in de weekenden geopend.

Contactgegevens
Restaurant De Eikenhof
Paasloërweg 12
8378 JB Paasloo
Tel. 0561 451 430
E-mail: info@eikenhof.nl
Website: http://www.eikenhof.nl
Toon op de kaart

Menu