Welkom in de haven van Oldemarkt!

Wanneer u bij de Driewegsluis doorvaart naar Oldemarkt, vindt u daar een prachtig dorp met schilderachtige plekjes, een gezellig winkelstraatje en een goede supermarkt. Oldemarkt is een prima uitvalbasis voor (fiets)tochten door de Weerribben.

U hoeft de havenmeester niet te zoeken voor het betalen van liggeld: hij komt vanzelf bij u langs.

Elektriciteit: Aan de kade is voor enkele boten stroom beschikbaar. Tegen betaling van € 1,00 krijgt u 2 kWh. De stroompunten zijn gezekerd tot 10 Amp.

Water: Bij de haven is een tappunt voor drinkwater aanwezig. Tegen betaling van € 0,50 krijgt u ongeveer 80 liter water. In verband met legionella-beheersing vragen wij u de slang helemaal van de haspel te halen en eerst even te spoelen.

Toiletgebouw: Het douche- en toiletgebouw staat direct aan de haven en is altijd open. De douche werkt op munten van € 0,50.

Wasserette: Op deze locatie is geen was- of droogmachine beschikbaar.

WiFi: Op deze locatie is geen WiFi beschikbaar.

Afval: Naast het toiletgebouw staat een container waarin passanten het afval kwijt kunnen.

Stortplaats chemisch toilet: Deze vindt u naast de afvalcontainer.

Winkels: Oldemarkt heeft een prachtig historisch centrum met leuke winkels, waaronder een COOP supermarkt op circa 800 meter van de haven.

Brandstof: U kunt brandstof tanken bij de naastgelegen jachthaven Van Wijk, waar ook een maritieme winkel is gevestigd en u altijd wordt geholpen van (spoed) reparaties. Ook is hier een bootlift aanwezig voor (grotere) schepen.

Contactgegevens:
Van Wijk Jachthaven
Dwarsveld 7
Oldemarkt
Tel. 0620939072
info@vanwijkjachthaven.nl
http://vanwijkjachthaven.nl/

Menu