Eten & Drinken
Overnachten
Varen
Activiteiten
Informatie

Auto & Tanken

In Oldemarkt kunt u voor uw auto of camper tanken bij twee tankstations.

Wanneer er onverhoopt problemen zijn met uw auto, caravan, camper of uw (elektrische) fiets dan, zoals een lekke band of motorpech? Geen probleem: In Oldemarkt zijn twee garagebedrijven, een camperbedrijf en natuurlijk de fietsenmaker.

En voor brandstof voor uw schip of voor reparaties kunt u terecht bij Jachthaven Van Wijk.

Voor het opladen van uw elektrisch voertuig kunt u ook in Oldemarkt terecht, er staan laadpalen op het marktplein, bij Vakgarage Klaster aan de industrieweg en er is een laadpaal aan de Burgemeester Kuiperslaan.

Hieronder een overzicht van de tankstations en garagebedrijven en dergelijke in Oldemarkt.

Tankstation Joontjes

Eekstraat 6
8375 HN Oldemarkt
Tel. 0561 453 010

Bij tankstation Joontjes in Oldemarkt kunt u 24 uur per dag 7 dagen in de week tanken voor een zeer aantrekkelijke prijs! Mogelijkheden zijn:Tanken Alle brandstoffen, ook van GTL Diesel, overdekte doe-het-zelf-carwashboxen, overdekte stofzuigerplaatsen en een caravanwasplaats, inclusief trap met bordes.

Tankstation AVIA XPress

Frieseweg 36
8375 AJ Oldemarkt

Tankstation Avia XPress Oldemarkt is onderdeel van AVIA Weghorst. AVIA is een coöperatie met 350 tankstations van ondernemers door heel Nederland. Verkoop van Euro 95, Diesel en LPG.

Vakgarage Klaster Auto’s

Industrieweg 13
8375 AW Oldemarkt
Tel. 0561 452 522

Vakgarage Klaster is u graag van dienst bij onderhoud, reparatie, bandenwissel of bijvoorbeeld onderhoud van de Airco. In onze goed geoutilleerde werkplaats kunnen wij voldoen aan al uw wensen.

Auto- en Camperbedrijf Kraak

De Benten 8
8375 HK Oldemarkt
Tel. 0561 451 506

Camperbedrijf Kraak is gespecialiseerd in onderhoud van kampeerauto’s tot 6.5 ton. Inbouw van luchtvering en L.P.G. tanks bij uw kampeerauto of steunpoten en trekhaken plaatsen. En natuurlijk verzorgt Kraak ook de APK voor uw voertuig. Auto- en camperbedrijf Kraak is het inbouwstation voor alle accessoires voor uw camper o.a. audio, video, navigatie, telefoon, satelliet tv, cruise control, CAR-A-TOW. Wij doen schadeherstel van uw auto, bestelauto of kampeerwagen in onze eigen werkplaats voor alle merken. Ook ruit reparaties en vervanging behoort tot de mogelijkheden.

De Garage van Toen

Calicotstraat 2
8375 HP Oldemarkt
Tel. 0683 228 318

De Garage van Toen is een bedrijf dat zich bezig houd met het merk Citroën
Alle types Citroën en uitvoeringen zijn welkom voor, storingsdiagnose, onderhoud
APK, restauratie en onderdelen.
Ook word er veel gewerkt aan klassiekers van elk merk maar met name de 2CV.

Jachthaven Oldemarkt

Dwarsveld 7
8375 ED Oldemarkt
Tel. 0620 939 072

Met uw schip kunt u brandstof tanken bij de jachthaven Van Wijk, waar ook een watersportwinkel is gevestigd. U wordt voor een (spoed) reparatie altijd geholpen. Er is een bootlift aanwezig voor (grotere) schepen.