Eten & Drinken
Overnachten
Varen
Activiteiten
Informatie

Activiteiten in Oldemarkt

Oldemarkt en haar directe omgeving biedt vele mogelijkheden voor een actief, gezellig of spannend dagje uit. Voor zowel een dagtrip, een (lang) weekeinde of tijdens een vakantie is er genoeg te doen!

Wat dacht u van een actieve wandeling op het Jaabikspad of midden in de natuur? Of lekker met de fiets het Nationaal Park Weerribben-Wieden verkennen? Met het gezin in het Klimbos een actieve en uitdagende dag beleven? Varen kan natuurlijk ook! Of met een groepje griezelen in de Escaperoom De Slager van Oldemarkt. Alles kan in Oldemarkt!

Vanuit Oldemarkt kunt u ook gemakkelijk het prachtige Giethoorn ontdekken. Met de auto bent u in slechts 15 minuten in Giethoorn en kunt u genieten van het moois dat Giethoorn heeft te bieden.

Hieronder een agenda van welke activiteiten / evenementen welke er binnenkort zijn in Oldemarkt en omgeving.

9 – 10 – 11 September, Dorpsfeest Oldemarkt. Helaas is de situatie nog te onzeker om het dorpsfeest te kunnen organiseren. Daarom in 2021 helaas weer geen Oldemarkter feest. Wij hopen jullie te zien op 8, 9, 10 september 2022!

19 September, Autocross De Basse. Ook de cross op de Basse gaat door de corona maatregelen niet door.

24 – 25 – 26 September, Wandel 3 daagse Paasloo I.v.m. de onzekere vraag of een wandel3daagse georganiseerd mag worden, daarom heeft het bestuur het besluit genomen om de WW3D voor 20121 niet te organiseren.

11 December, Kerstrondje Oldemarkt.

10 – 11 – 12 juni 2022 Textiel Festival Weerribben.