Eten & Drinken
Overnachten
Varen
Activiteiten
Informatie

Auto & Tanken

In Oldemarkt kunt u voor uw auto of camper tanken bij twee tankstations.

Wanneer er onverhoopt problemen zijn met uw auto, caravan, camper of uw (elektrische) fiets dan, zoals een lekke band of motorpech? Geen probleem: In Oldemarkt zijn twee garagebedrijven, een camperbedrijf en natuurlijk de fietsenmaker.

En voor brandstof voor uw schip of voor reparaties kunt u terecht bij Jachthaven Van Wijk.

Voor het opladen van uw elektrisch voertuig kunt u ook in Oldemarkt terecht, er staan laadpalen op het marktplein, bij Vakgarage Klaster aan de industrieweg en er is een laadpaal aan de Burgemeester Kuiperslaan.

Hieronder een overzicht van de tankstations en garagebedrijven en dergelijke in Oldemarkt.

Tankstations

Bij tankstation Joontjes in Oldemarkt kunt u 24 uur per dag 7 dagen in de week tanken voor een zeer aantrekkelijke prijs! Mogelijkheden zijn:  Tanken Alle brandstoffen, ook van GTL Diesel, overdekte doe-het-zelf-carwashboxen, overdekte stofzuigerplaatsen en een caravanwasplaats, inclusief trap met bordes.

Contactgegevens;
Joontjes Tankservice en Carwash
Eekstraat 6
8375 HN Oldemarkt
Toon op de kaart

Tankstation Avia XPress Oldemarkt is onderdeel van AVIA Weghorst. AVIA is een coöperatie met 350 tankstations van ondernemers door heel Nederland. Verkoop van Euro 95, Diesel en LPG.

Contactgegevens;
Avia XPress Oldemarkt
Frieseweg 36
8375 AJ Oldemarkt
Toon op de kaart

Auto garages

Vakgarage Klaster is u graag van dienst bij onderhoud, reparatie, bandenwissel of bijvoorbeeld onderhoud van de Airco. In onze goed geoutilleerde werkplaats kunnen wij voldoen aan al uw wensen.

Contactgegevens;
Vakgarage Klaster
Industrieweg 13
8375 AW Oldemarkt
Tel. 0561 452 522
E-mail:
Toon op de kaart

AutoRaggers is dealer van Mitsubishi. Naast nieuwe modellen Mitsubishi kunt u bij ons tevens terecht voor andere merken nieuwe auto’s, gebruikte auto’s, service, onderhoud en (schade)reparatie van uw voertuig. Alle merken zijn welkom.

Contactgegevens
AutoRaggers
Frieseweg 36
8375 AJ Oldemarkt
Tel. 0561 453 636
E-mail: oldemarkt@autoraggers.nl
Website: https://www.autoraggers.nl/
Toon op de kaart

Camperbedrijf Kraak is gespecialiseerd in onderhoud van kampeerauto’s tot 6.5 ton. Inbouw van luchtvering en L.P.G. tanks bij uw kampeerauto of steunpoten en trekhaken plaatsen. En natuurlijk verzorgt Kraak ook de APK voor uw voertuig. Auto- en camperbedrijf Kraak is het inbouwstation voor alle accessoires voor uw camper o.a. audio, video, navigatie, telefoon, satelliet tv, cruise control, CAR-A-TOW. Wij doen schadeherstel van uw auto, bestelauto of kampeerwagen in onze eigen werkplaats voor alle merken. Ook ruit reparaties en vervanging behoort tot de mogelijkheden.

Contactgegevens
Auto- en Camperbedrijf Kraak
De Benten 8
8375 HK Oldemarkt
Nederland
Tel. 0561 451 506
E-mail: info@uwcamper.nl
Website: www.uwcamper.nl
Toon op de kaart

Jachthaven

Met uw schip kunt u brandstof tanken bij de jachthaven Van Wijk, waar ook een watersportwinkel is gevestigd. U wordt voor een (spoed) reparatie altijd geholpen. Er is een bootlift aanwezig voor (grotere) schepen.

Contactgegevens;
Van Wijk Jachthaven
Dwarsveld 7
Oldemarkt
Tel. 0620 939 072
E-mail: info@vanwijkjachthaven.nl
Website: http://vanwijkjachthaven.nl
Toon op de kaart