Eten & Drinken
Overnachten
Varen
Activiteiten
Informatie

Haar & Beauty

In Oldemarkt koopt u alles wat u in uw vakantie nodig heeft. In de gezellige Hoofdstraat, met haar zeer oude geveltjes, vindt u bijvoorbeeld een uitstekend gesorteerde COOP-supermarkt, een brood- & banket-bakker, een slager, een juwelier, twee kledingwinkels, een tijdschriften- en boekenwinkel met postagentschap, een bloemenzaak, een fietsenwinkel met fietsverhuur, de DA drogist, een hobbywinkel en nog veel meer.

Voor het pinnen van geld kunt u terecht bij de pinautomaat van de Rabobank, Koningin Julianaweg 2.

In Oldemarkt staan elke donderdagochtend drie marktkramen met vers brood, groente en fruit en kaas op de parkeerplaats aan het Slingerland (toon op de kaart) en op dinsdag- en zaterdagochtend kunt u verse en gebakken vis krijgen bij viskraam op de hoek van de Hoofdstraat en de Klaas Muisstraat (toon op de kaart).

Tijdens uw vakantie een lekke band of motorpech? Geen probleem: In Oldemarkt zijn twee garagebedrijven, een camperbedrijf en natuurlijk de fietsenmaker.

Kapsalon Majell

Hoofdstraat 80
8375 AS Oldemarkt
Tel. 0561 452 202

Onze professionele kapsalon is te vinden aan de Hoofdstraat 80 in Oldemarkt. Met ons team zorgen wij ervoor dat wij  met onze vakkennis , ervaring en creativiteit  de klanten tevreden onze kapsalon verlaten. Kwaliteit, gastvrijheid, gezelligheid, persoonlijke aandacht en een goede service staan voorop.

Thea’s Hair en Beauty salon

De Weeren 18
8375 CL Oldemarkt
Tel. 0561 450 620

Uw kapsalon en schoonheidssalon op één adres. In de kapsalon maken wij gebruik van de producten van Wella en Mediceuticals. In de schoonheidssalon Extenso en Malu Wilz. Wij werken op afspraak: bel, of kom gezellig bij ons langs om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook 24/7 zelf uw afspraak boeken via onze website.

Schoonheidsalon Puur

Hoofdstraat 120
8375 AT Oldemarkt
Tel. 0561 851 999

Schoonheidssalon PUUR is een professionele schoonheidssalon in het centrum van Oldemarkt, gespecialiseerd in huidverbetering, die staat voor kwaliteit, ontspanning en resultaat.

Body & Beauty Center Bianca

Klaas Muisstraat 2
8375 BX Oldemarkt
Tel. 0561 452 495

In ons Beautycenter kun je terecht voor heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ontspannend en een weldaad voor de huid. In de salon werken wij met  de 100% natuurzuivere producten van Botanical Beauty, geweldig zachte producten voor gelaat en lichaam.

Van een heerlijk ontspannende behandeling van anderhalf uur tot alleen wenkbrauwen epileren, het kan allemaal. Ook kunt u terecht onder de snelbruiner, in de infrarood warmtecabine, gel-lak voor handen en teennagels of een pedicure behandeling. Wil je meer weten? Zie op onze website of bel.

Da drogisterij Margo

Klaas Muisstraat 2
8375 BX Oldemarkt
Tel. 0561 760 005

Bij dé Da drogisterij in Oldemarkt staan wij voor u klaar: bij ons wordt u altijd geholpen door een gediplomeerde medewerkster. Wij hebben een ruim assortiment dagelijkse verzorgingsproducten of een heerlijk geurtje. Een greep uit ons assortiment: New Care, Orthica, Vitalize, Rimmel, Louis Widmer en Alka. Kom eens gezellig langs!

Fysio Sport Oldemarkt

Koningin Julianaweg 28
8375 AC Oldemarkt
Tel. 0561 617 870

U kunt bij ons terecht voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Sporttraining. Mocht het niet lukken om in onze praktijk te komen, dan kunnen wij U ook thuis of op de camping behandelen.