Eten & Drinken
Overnachten
Varen
Activiteiten
Informatie

Accommodaties / hotels in Oldemarkt

Wanneer u een accommodatie of hotel in Weerribben-Wieden uitkiest om te overnachten, kiest u voor comfort en gemak. Een ontspannen basis om Weerribben-Wieden en Nationaal Park Weerribben-Wieden te ontdekken.

 

Groepsaccommodatie De Markestee 

Markeweg 132
8398 GS Blesdijke
Tel. 0561 452 188

De Markestee is de ideale accommodatie voor zowel kleinere als grotere groepen voor familie-, vriendenreünie, bruiloften, vakantie voor groepen uit de zorg, vergadering, meerdaagse training, workshop, etc .

Uw groep verblijft als enige in de accommodatie en geniet dus van optimale privacy. De accommodatie ligt ver van de weg en er is veel ruimte in en om het huis.

U kunt bij ons verblijven op basis van zelfverzorging, maar het is mogelijk om de maaltijden door ons te laten verzorgen. In principe is alles mogelijk van een heerlijk stamppottenbuffet of een uitgebreide luxe brunch tot een geweldige High Tea. Maar ook als u alles zelf regelt, zullen wij er alles aan doen om u een onvergetelijk verblijf te verzorgen.

Bouma Recreatie

Paasloérweg 22
8378 JB Paasloo
Tel. 0521 725 608

Bouma heeft 3 luxe groepsaccommodaties;

“De Paaloer” in Paasloo

“De Ulenborgh” in Giethoorn

“Chateau Giethoorn”in Giethoorn

 

 

Villapark De Weerribben

Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
Tel. 0561 451 414

Op vakantie met hond en op zoek naar een vakantiewoning in Nederland waar een hond is toegestaan? Dan bent u bij Bungalowpark de Weerribben op het juiste adres! In een aantal geselecteerde vakantiehuizen is het toegestaan om maximaal 2 huisdieren mee te nemen. Een vakantie of weekendje weg met het gezin is natuurlijk niet compleet zonder uw trouwe viervoeter.

De Eikenhof

Paasloerweg 12
8378 JB Paasloo
Tel. 0561 451 430

Het restaurant is in het seizoen iedere dag geopend. Op de menukaart vind je allerlei heerlijke gerechten. Als voorgerecht bijvoorbeeld een rundercarpaccio met salade, pesto en Parmezaanse kaas. Onze bestseller? De overheerlijke Schnitzel Eikenhof! Die moet je geproefd hebben tijdens je vakantie. Een heerlijke schnitzel met gebakken ui, spek en champignons. Je diner feestelijk afsluiten doe je met één van de desserts. Zoals een Crème Brûlée van romige vanille custard met een krokant laagje rietsuiker.

Snackbar
Natuurlijk kan een snelle maaltijd ook altijd! In de snackbar haal je lekkere frietjes met een snack. Of een softijsje, het favoriete ijs van onze gasten. Ook kun je in de snackbar meeneemmaaltijden bestellen, lekker makkelijk. 

Bij Sem – Mooi Oldemarkt

Kruisstraat 88
8375 BH Oldemarkt
Tel. 0561 726 900

Restaurant Bij Sem is vernoemd naar onze grote trots, ons zoontje Sem.
Wij focussen ons op (h)eerlijke producten, dit houdt in dat we veel
gebruik maken van streekproducten.
Onze kaart heeft een lekkere bourgondische insteek, dit wordt genieten!

Oss&zyl

Waterstaete 2 
8376 JA Ossenzijl
Tel. 0561 206 800

Oss&zyl is het horeca gedeelte van Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl.

Dit park is nog in aanbouw.