Eten & Drinken
Overnachten
Varen
Activiteiten
Informatie

Campings en Campers

Rond Oldemarkt treft u vele campings en camperplaatsen aan, waar u heerlijk kunt kamperen. Bij de boer, op een recreatiepark of midden in de natuur; bij Oldemarkt is het allemaal mogelijk.

Oldemarkt ligt als regionale kern centraal in een afwisselend en uniek natuurgebied. Het grenst aan de zuidkant aan het prachtige Nationaal Park ‘Weeribben-Wieden’ en aan de noordkant vormt het natuurgebied ‘De Rottige Meente’ de verbinding naar het merengebied van Friesland. Ten oosten van Oldemarkt ligt het Drents bos- en heidegebied met de opvallende heuvel ‘De Woldberg’ bij Steenwijk op fietsafstand

Als bezoeker vindt u in Oldemarkt alle benodigde faciliteiten. Het dorp heeft een grote supermarkt (COOP), een warme bakker, een bloemist, een postagentschap, kapsalons, een doe-het-zelf-zaak (Kluswijs), een huisartsenpraktijk, diverse restaurants en snackbars.

Camping de EIkenhof 

Paasloërweg 12
8378 JB Paasloo/Oldemarkt
Tel. 0561 451 430

Kom je ook genieten van het heerlijke kampeergevoel ? Kies je voor een camper- of tent plaats, toeristische plaats of ga je voor alle comfort en ruimte op de comfortplaatsen met eigen sanitair.

Camping Krolsbergen

Paasloërweg 16
8378 JB Paasloo/Oldemarkt
Tel. 0561 451 471

Familiecamping Krolsbergen is een knusse 4-sterren familiecamping waar voor jong en oud veel te beleven valt. Na een warm welkom, kan het vakantiegevoel en het genieten beginnen! Heerlijk afkoelen in het zwembad, klimmen en klauteren in het Klimbos of samen met de kinderen genieten van activiteiten van ons professionele recreatieteam.

Mini Camping De Houtwal

Oosterpaasloërweg 2
8378 JC Paaloo/Oldemarkt
Tel. 0613 267 884

Deze prachtige camping, gelegen tussen de houtwallen, is dé plek waar al het moois van Nederland samenkomt. Hier kom je tot rust ! Of je nu gaat wandelen, fietsen of het water op wil: voor ieder wat wils.

Camping De Waterbuffelfarm

Hareweg 6 A
8375 GB Oldemarkt
Tel. 0630 353 018

SVR-camping met camperplaatsen, safaritenten en kampeerplaatsen. De boerderijdieren zijn rond de locatie te vinden. Een buffelfarm met 80 buffels, een landwinkel met zeer uitgebreid assortiment streek producten.

Jachthaven van Wijk

Dwarsveld 7
8375 ED Oldemarkt
Tel. 0620 939 072

Kom met uw camper naar Jachthaven van Wijk.

Camperplaats direct aan het water !