villapark weerribben

Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
Telefoon: 0561 45 14 14

Website: www.weeribben.com

Genieten van een heerlijke vakantie in rietgedekte bungalows van bungalowpark de Weerribben in Paasloo, Overijssel

In het Overijsselse Paasloo, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt een kleinschalig vakantiepark te midden van een indrukwekkend houtwallenlandschap: Villapark de Weerribben. Met de mooie natuur van de Weerribben als achtertuin, een overdekt zwembad, een recreatieprogramma voor kinderen en de authentieke dorpen Giethoorn en Blokzijl op steenworp afstand, biedt dit bungalowpark u alle gelegenheid om te genieten van een heerlijke vakantie of weekendje weg.

De vrijstaande rietgedekte vakantiehuizen zijn verscholen in het groen van de royale tuinen van minimaal 500m2. Op het ruime terras kunt u genieten van de rust en ruimte die de omgeving met haar mee brengt. Verscheidene vakantiehuizen liggen aan het water van de visvijvers, waardoor u de mogelijkheid heeft om vanaf de steiger uw hengel uit te gooien. De 4-, 6- en 8-persoons bungalows zijn voorzien van alle luxe die u zich wenst gedurende uw weekendje weg of vakantie. Zo beschikken de bungalows over een vaatwasser, wasmachine & gratis WiFi. Bent u op zoek naar een wellness vakantie? Dan is onze wellness bungalow Tjasker Wellness wellicht iets voor u. De ligging van de vakantiehuizen kunt u bekijken op de park plattegrond.

Het natuurrijke en gezellige vakantiepark beschikt over talrijke faciliteiten, waaronder Restaurant ’t Binnenhof, een overdekt zwembad, tennisbaan, twee visvijvers, een dierenweide, boerenactiviteiten waaronder boerengolf en een speeltuin met een speeltoestel voor de allerkleinsten onder ons. Bovendien wordt er in de vakanties een recreatieprogramma georganiseerd voor jong én oud. Bent u benieuwd wat er gedurende u vakantie in de regio wordt georganiseerd? Bekijk dan de regio agenda. Ideaal voor gezinnen met kinderen: bij Villapark de Weerribben kunnen zij zich even helemaal uitleven en de vakantie van hun leven beleven!

Eindeloos fietsen en wandelen…
Ook natuur- fiets- en wandelliefhebbers zijn bij Bungalowpark de Weerribben aan het juiste adres. De bungalows vormen een ideaal vertrekpunt voor diverse wandel- en fietsroutes. Deze tochten brengen je door de serene natuur van Nationaal Park Weerribben Wieden en langs idyllische dorpjes zoals Oldemarkt, Blokzijl, Giethoorn & Steenwijk. Er is een compleet wandelnetwerk met maar liefst 550 km gemarkeerde wandelroutes en meer dan 60 kant-en-klare wandelroutes, waarbij het bungalowpark functioneert als start- en eindpunt. Ontdek de indrukwekkende omgeving van het vakantiepark ook per fiets! De regio beschikt over honderden kilometers aan fietsroutes, waar ook hier Villapark de Weerribben start- en eindpunt is van deze talrijke fietsknooppuntroutes. TIP: Op het bungalowpark heeft u de mogelijkheid om een fiets of elektrische fiets te huren.