Monopoly Wereldeditie + Kadobon Giethoorn 5 euro

monolpoy + kadobon

BESTEL NU DE MONOPOLY WERELDEDITIE MET GIETHOORN EROP EN ONTVANG EEN GRATIS KADOBON GIETHOORN T.W.V. 5 EURO !

De kadobon kunt u bij alle deelnemende bedrijven in giethoorn inleveren. Kijk voor alle informatie over de kadobon op deze pagina.

Word ook eigenaar van ’s werelds favoriete steden in deze Here & Now versie van de fast-trading pand spel, Monopoly! De jet-set gameplay zal episch zijn als je racet over de hele wereld om de meest opwindende van de wereld plaatsen te bezoeken en locaties te kopen. Elke keer als je een andere stempel toevoegt aan je paspoort, kom je dichter bij de winnen!

BESTEL DEZE LEUKE AANBIEDING IN DE GIETHOORN WEBSHOP

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_button link=”http://www.webshop-giethoorn.nl/product/monopoly-hier-nu/” color=”custom” size=”xlarge” stretch=”yes” type=”flat” shape=”square” target=”_blank” title=”Bestel Monopoly Hier & Nu” gradient_colors=”#025285|#025285″ gradient_hover_colors=”#333333|#333333″ accent_color=”#ffffff” accent_hover_color=”#ffffff” bevel_color=”” border_width=”0px” icon=”fa-cart-plus” icon_divider=”no” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]BESTEL NU[/fusion_button]

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.